Her gün yüzlerde ilanın yayınlandığı İŞKUR üzerinden mayısın üçüncü haftasını geride bırakırken personel alımları da devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan alımda 625 bisküvi imalat işçisi alımı yapılacak olup adaylar Konya ve Karaman’da ilgili kurumlar bünyesinde istihdam edilecektir. İlgili ilanlara ilişkin detaylar ve başvuru şartları haberin devamında yer almaktadır.

Bisküvi İmalat İşçisi Ne Yapar?

Bisküvi imalat işçisi olarak görev yapan personelin görevleri arasında ilgili bölümde kullanılan makineleri çalıştırmak, makinelerin düzenli çalışmasını sağlamak ve bakımını yapmak, ayar ve aksaklıklara müdahale etmek, mikserlerin iç ve dış temizliğini yapmak, ilgili yerin temizliğini yapmak olmak üzere farklı görev tanımları bulunmaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

2 kurum bünyesinde toplamda 625 personel alımı yapılacak olup Lark Gıda tarafından 620 personel alımı yapılacak olup firma tarafından adayların sağlamasını istedikleri başvuru şartları arasında en az ilköğretim mezunu olmak, kadın ver erkek olmak (500 kadın ve 100 erkek personel alınacaktır) vardiyalı çalışma şatlarına uyum sağlayabilecek olma, 18 yaşından büyük olmak ve 35 yaşını geçmemiş olmak şartları, ayrıca tecrübeli ya da tecrübesiz olan adayların başvuruları alınacaktır. İlgili ilan numaraları 00005495336 ve 00005489034 şeklindedir.

Bir diğer kurum olan Palmiye Bisküvi kapsamında ise 5 işçi alımı yapılacak olup adayların kadın olmak, 18 yaşını geçmek ve 45 yaşını aşmamış olmak, en az okur yazar olmak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir. Kuruma ait ilan numarası ise 00005487666 şeklinde yer almakatdır.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005487666&isyeriTuru=Özel adresinden yapılacak olup ilgili ilan numarası ile sorgulatarak online olarak başvuru yapmak mümkündür. Adayların başvuru yapabilmeleri için mutlaka İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi ise 23 Mayıs, 27 Mayıs ve 6 Haziran şeklindedir.

Editör: TE Bilisim