İŞKUR aracılığıyla yayımlanan zabıt katibi alımında, en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ifade edilmiş, başvurular alınmaya başlamıştır. Ankara’ da özel bir iş yerinde görev almak üzere, ağırlıklı olarak icra dairesinde çalışacak bay ve bayan personel alımlarının yapılacağı aktarılmıştır. Yayımlanan ilana göre başvurularda en az lise mezunu olunması istenmiştir. Deneyim şartının bulunmadığı ilanın detaylarına haberimizde değiniyoruz.

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuru yapacak adayların T.C vatandaşı olması, askerliğini yapmış olması, 35 yaşından küçük olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olması, en az lise mezunu olması, MS-Office programlarını kullanabiliyor olması, takım çalışmasına yatkın olması, insan ilişkileri güçlü olması, sistemli ve düzenli çalışma yapabilecek, sorumluluk sahibi, öğrenmeye istekli olunması, güler yüzlü olunması, dikkatli ve titiz çalışmayı benimsemiş, iş takibi yapabilecek, sorumluluklarının farkında olan kişiler olunması istenmektedir. Ayrıca bu kişilerin 10 parmak klavye kullanmaları ya da hızlı yazabiliyor olmaları değerlendirme sürecinde etkili olacaktır. Daha detaylı bilgiye ilan bağlantısından ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. İŞKUR üyeliği bulunan adaylar, iş arayan durumları aktif ve ilan şartlarını taşıyorlarsa, başvurularını kolayca yapabileceklerdir. İlana ulaşmak için aşağıda yer alan ilan bağlantısını kullanabilirsiniz. Başvurularda problem yaşamamak adına üye profilinizde yer alan bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olunuz.

UYGULAMALARI İNDİR İLANLAR CEBİNE GELSİN

İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirerek; ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

İLAN DETAYLARI> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004938330

Editör: TE Bilisim