Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan kadrolara göre 2019 yılı içerisinde hastanelere yapılacak olan personel iş ilanları yayınlandı. Yayımlanan iş ilanlarına göre farklı kadroların bünyesine yapılacak olan personel alımı için çok sayıda boş kontenjan açıklanacağı bildirildi. Yayımlanan iş ilanlarında başvuru yapacak olan adayların öncelikle her kadro için belirlenen özel başvuru şartlarına ardından da genel başvuru şartlarına detaylı bir şekilde incelereyerek ona göre başvuru yapmaları gerektiği açıklandı. 

Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından açıklanan personel alım ilanlarına göre öncelikli olarak başvuru yapacak olan adaylar için açılmış olan kadrolar şu şekilde belirlenmiştir; " Hasta Danışmanı (13 Kontenjan), Hasta Kayıt Görevlisi (108 Kontenjan), Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (195 Kontenjan) olmak üzere 3 farklı kadroda ki hastane bünyesine yapılacak olan personel alımları İŞKUR üzerinden gerçekleşeceği açıklandı.

Başvuru Şartları

3 farklı kadro için yapılacak olan personel alımları farklı illerde ki hastane bünyelerinde gerçekleştireceği açıklandı. Yapılacak olan başvurularda öncelikli olarak başvuru şartlarına dikkat edilmesi gerekirken belirlenen başvuru şartları şu şekilde olduğu belirtildi; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, en az ilokul mezunu olmak, adli sicil soruşturmasının temiz olması, uzun süreli çalışmasına engel olabilecek bir rahatsızlığı olmaması, erkek adaylar için askerliklerini tamamlamış olmaları" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. Genel başvuru şartları ile birlikte adayların öncelikli olarak kadrolar için belirlenen özel başvuru şartlarınıda dikkatli bir şekilde bakmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI:

Hasta Danışmanı (13 Kontenjan) : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3111

Hasta Kayıt Görevlisi (108 Kontenjan) : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11365

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (195 Kontenjan ) : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6558