İŞKUR üzerinden her gün onlarca ilan yayınlanmakta olup özellikle kamu ve özel sektör ve kamu kurumları tarafından farklı birçok kadroda personel alımı yapılacak olup bu doğrultuda büro işçisi, büro memur ve benzer kadrolarda olmak üzere toplamda 622 personel alımı yapılacağı açıklandı. Adayların istihdam edileceği kadrolar ve kadro sayıları ise haberin devamında yer almaktadır.

Büro İşçisi177, Büro Memuru (Dış Ticaret)5, Büro Memuru (Genel) 311, Büro Memuru (İdari İşler) 10, Büro Yönetimi Elemanı 4, Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı115 kişi olarak yer almaktadır.

Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilgili büro işçisi ve memuru kadrolarına başvuru yapmak isteyen adaylar için sağlanması gereken birtakım başvuru şartları yer almakta olup bu noktada adayların genel olarak Türk vatandaşı olmak, emekli olmamak, İŞKUR’a kayıtlı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, ilgili öğrenim derecesine sahip olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, bilgisayar sertifikasına sahip olmak, ilana göre değişmekle birlikte ilanın yayınlandığı il ya da ilçede ikamet ediyor olmak, ilgili yaş aralığında olmak ya da deneyime sahip olmak gibi değişen özel şartlar yer almaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolarda açılan ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin ilk olarak İŞKUR’ kayıt olmaları gerekmekte olup bu noktada adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresi üzerinden alfabetik olarak ilanların tümüne ulaşmak mümkün olmaktadır.

SYDV Büro Görevlisi

Gökçebey SYDV tarafından yayınlanan büro görevlisi alımında adayların Türk vatandaşı olmak, TCK 53. Madde gereğince hüküm giymemiş olmak, erkekler için askerlikten muaf olmak, yaş ve özel şartları taşımak gibi genel memur alım şartlarının yanı sıra eğitim fakülteleri hariç üniversitelerin herhangi 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak, KPSS sınavında en az 60 puan almış olmak, Gökçe bey ilçe sınırları içinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir. İlgili kadroya başvurular ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı online portalı üzerinden online şekilde gerçekleştirilecektir. İlgili ilan için detaylar için https://media.iskur.gov.tr/38960/zonguldak-gokcebey-sydv-01-07-2020.pdf adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim