İŞKUR aracılığıyla yayımlanan 480 büro memuru personel alımına başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından memur alımı yapılacaktır. Son dönemlerde ilgi gören, yoğun başvuru alan ilan kadroları arasında yer alan büro memuru kadrosuna, yeni ilanlar üzerinden alımlar yapılacaktır. Yapılacak bu alımlara başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlara ve diğer detaylara haberimizde değineceğiz.

BÜRO MEMURU PERSONEL ALIMLARI

İŞKUR üzerinden alınan büro memuru personel alımlarına başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlar; kamu haklarından mahrum bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, dış görünüşüne dikkat etmek, mesai saatlerine özen göstermek, iletişim becerisi gelişmiş olmak, kendisine verilecek görevleri zamanında tamamlayabilecek olmak, mesleki bilgi ve deneyim sahibi olmak, kendini geliştirmeye açık olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

EK BAŞVURU KOŞULLARI

İlana başvuracak adayların bilgisayar kullanımını iyi derecede bilmesi, MS-Office programlarına hakim olması istenmektedir. Ayrıca adayların ehliyet sahibi olması da tercih sebebi olacaktır. Bu noktada çok sayıda Türkiye geneli ilan bulunmakta olduğundan, farklı nitelikler ve şartlar da istenebilmektedir. Yapılacak başvurularda dikkatli olunması önerilmektedir. İlan şartlarını taşıyan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapabilmek için İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret edip üye girişi yapınız. Ardından açık iş ilanları alanındaki meslek ile arama bölümünden “ büro memuru “ yazın ve aratın. Türkiye genelindeki tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır.

Editör: TE Bilisim