Eylül ayının sonunda yayınlanan yeni ilanlarda satış danışmanı pozisyonunda toplamda 1668 personel alımı yapılacaktır. Hem özel sektör hem de kamu kurumlarının yayınladığı alım ilanlarında ise toplamda 1668 kişinin istihdam edileceği ilgili alıma ilişkin başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Satış Danışmanı Alımı Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda eylül ayı sonunda istihdam edilmek üzere 1668 personel alımı yapılacağı duyurulmuştur. Türkiye’nin farklı illerinde farklı kurumlar bünyesinde görev yapacak olan adayların sağlaması gereken genel şartlar şunlardır; Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, güvenlik ve arşiv soruşturması temiz çıkmak ve erkekler için askerlik ile ilgisi bulunmamak. Bunların yanı sıra adaylardan istenen en az öğrenim seviyesinde mezun olmak, ilana göre ilgili belge ya da sertifikaya sahip olmak, istenilen yaş aralığında olmak, ilana göre adaylardan istenilen deneyim süresine sahip olmak ve ilanın yayınlandığı ilde ikamet ediyor olma şartları aranabilmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden toplamda 1668 satış danışmanı alımı yapılacak olup ilgili alım için başvuru şartlarını sağlayan adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4064 adresinden yapılmakta olup 400’den fazla ilan içerisinde şehre, iş veren durumuna göre ya da eğitim düzeyine göre arama yaparak istenilen ilana ulaşmak mümkün olmakla birlikte başvuru da yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim