Her gün yüzlerce ilanın yayınlandığı İŞKUR üzerinden eylül ayının yeni haftasına girerken yayınlanan yeni ilanlarda farklı kurumlar, farklı iller ve kollarda paketleme işçisi alımı yapılacağı açıklanmış olup adaylar bu ilanlara online başvuru yapabilecekler. Farklı birçok paketleme kolunda yapılacak olan alımlarda kurumlar tarafından istenen genel alım şartları ile alımlara ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Hangi Kurumlar, Ne Kadar Personel Alıyor?

İlgili ilanlarda paketleme koluna göre yapılacak olan alım sayısı şu şekilde yer almaktadır. Askı-Paketleme ve İstifleme İşçisi(Metal) 2, Bobin Paketleme İşçisi 4, Et paketleme işçisi 24, Kayısı İşleme ve Paketleme İşçisi 1, Konfeksiyon Ürünlerini Katlama/Paketleme İşçisi 30, Kumaş Paketleme İşçisi 15, Kuruyemiş Paketleme İşçisi 32, Makarna Paketleme İşçisi 10, Mobilya Paketleme İşçisi 61, Paket Teslim Elemanı 8, Paket yapma işçisi- kağıt, karton vb. 1, Paketleme işçisi 880, Paketleme İşçisi (Cam) 1, Paketleme İşçisi (Gıda) 77, Sucuk Paketleme Makinesi Operatörü 1, Triko Paketleme İşçisi 5, Unlu Mamuller Paketleme İşçisi 14, Yem Dolum ve Paketleme Makinesi Operatörü 3, Yumurta Paketleme İşçisi 10 kişi şeklindedir.

Hangi Kurumlar Alım Yapacak?

İŞKUR üzerinden özel firmalar tarafından gerçekleştirilecek olan alımlarda Lotus Döküm Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayberk Sağlık Limited Şirketi, Ark Grup Otomotiv Anonim Şirketi, Atak Tesis Yönetimi ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi, Pinteks Tekstil Kumaş Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş. gibi birçok firma tarafından Türkiye genelinde alımlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Neler?

İlgili alımlar ilana ve kuruma göre farklı başvuru şartlarını istemekte olup bunlar arasında genel olarak adayların sağlaması gereken koşullar arasında Türk vatandaşı olmak, en az 18 yaşını bitirmiş olmak, en az ilkokul mezunu olmak, çalışmaya ve görevini devam ettirmeye engel herhangi bir nedeni olmamak, adli sicil kaydı bulunmamak gibi birtakım şartlardır.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yayınlanan bu ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx üzerinden farklı filtreleme seçenekleri ile ulaşmak mümkün olmakla birlikte aynı zamanda https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx üzerinden de iş koluna göre seçim yaparak erişmek mümkündür.

Editör: TE Bilisim