Yeni personel alım ilanı yayımladı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Ankara Şeker Fabrikası Sendikalı personel İşçi alımı yapacağını ilan etti. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyor ve şartlar ile birlikte ilan numarasını sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum : Ankara şeker Fabrikası A,Ş.

Çalışma şekli: Daimi / Tam Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon Sayısı: 1

Son Başvuuru tarihi: 22 Nisan 2019

Bu kapsamda Ankara Şeker Fabrikası sendikalı "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" kapsamında alım yapılacak. ALım pozisyonu ise, Tornacı (Torna Tezgahı İşçisi) olarak belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Şeker fabrikası alımını yapacağı pozisyon için adaylardan, 18 Yaşını Tamamlamış olmak, Lise mezunu Makine Bölümü ve Torna bölümü mezunu olmak, Türkiye Cumhuiyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını elektonik ortamda yapacaklardır. Bu yönde ilan İŞKUR üzerinde yayımlandığı için adaylar başvurularına 18 Nisan 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvuularına yayım itibari ile başlayacak olup en geç 22 Nisan 2091 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adatlar başvurularını İş İlan No (00004937934) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim