İŞKUR yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bugün 15 temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre Toplum Yararına Programı kapsamında farklı şehirlere farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre toplam katılımcı sayısı 471 olarak belirtildi. 

ALIM YAPILACAK İLLER:

Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına programlar kapsamında Aydın ve Tokat illeri için alım yapılacak. Aydın Merkez için İl  Aydın İl Sağlık Müdürlüğüne 28 kişi alınacağı belirtildi. Tokat ili için ise 443 personel alımı yapılacağı yayımlandı. Tokat alımları için yayımlanan ilanların bir çoğunda 10 kişilik katılımcı sayısı yer alıyorken, Tokat Merkez İl özel İdaresi Genel Sekreterliğine 163 kişi alınacağını görüyoruz. 

Aydın ve Tokat illeri için toplamda ise 471 kişi alınacak.

YAYIMLANAN İLANLAR ŞÖYLEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • İŞKUR’a kayıtlı olmak
  • Emekli olmamak, emekli, yetim ya da malul maaşı almıyor olmak
  • Açık öğretim ve açık lise öğrencileri hariç örgün eğitimde öğrenci olmamak şartlarını adayların sağlanması istenmektedir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirecekler. Bu yönde başvurular başlamış olup en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adayların işe başlama tarihi 01 Ağustos 2019 olarak belirtilmiş ve bitiş tarihi ise, 31 Aralık 2019 olarak belirtilmiştir. 

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Editör: TE Bilisim