Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yurt yönetim memuru alımları başladı. Yayınlanan son ilanlar ile birlikte Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinde yapılacağı anlaşılan yurt yönetim memuru için isteyen adaylar ilgili illerdeki boş pozisyonlar için İŞKUR üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir farklı kurumlar tarafından yapılacak alımlar sayesinde kişilerin istihdam imkanı çok daha yüksek seviyelerde.

İŞKUR Memur Alımı Hangi İllerde Yapılacak?

İŞKUR memur alımı yurt yönetim kadroları için şu anda 3 farklı ilde gerçekleştirilecek nokta İstanbul Çanakkale ve Yalova illerini kapsayan yurt yönetim memuru alımları da bu ilde ikamet edenler ya da ikamet edebilecek kişiler müracaatlarını gerçekleştirebilir

İŞKUR Memur Alımı İçin Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

yurt kadroları için İŞKUR memur alımı başvurusu yapmak isteyen kişilerin İŞKUR üzerinden müracaatlarını yapması gerekiyor. İŞKUR hesabı bulunan kişiler, web sayfası üzerinden hesapları ile giriş yaptıktan sonra iş arama bölümünden yurt yönetim memuru ile arama yapması yeterli. Böylece açık olan tüm pozisyonların listeleneceği sayfadan istediğiniz kadro için hemen başvur bölümünden başvurunuzu iletebilirsiniz.

Her bir kadro ve kurum tarafından açılan ilanda farklı şartlar gerektiğinden dolayı kişilerin bu kriterlere uygun olup olmadığına da dikkat etmesi gerekiyor. Bazı ilanlarda 40 yaş gibi kriter getirilirken bazılarında çok daha uygun kriterler bulunuyor.

Editör: TE Bilisim