İŞKUR özel firma ve kamu kurumu ilanları açıklayarak başvuru yapıyor. Bu kez kendi bünyesindeki personel ihtiyacı için yeni ilan açıklandı. Bireysel danışmanlık hizmet alım duyurusuna göre adayların Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR tarafından yürütülen bir proje kapsamında görevlendirilecekler.

SON BAŞVURU TARİHİ;

Suriyeliler ve Türk vatandaşları için istihdam desteği projesi kapsamındaki alımlar için 1 kişilik grafik tasarımcı istihdam edilecek. Proje Dünya Bankası ile Avrupa Birliği tarafından finansa ediliyor. Buna göre personeller hizmet alım sözleşmesi ile görevlendirilecekler. Adayların Türkçe özgeçmişlerini 12 Şubat 2020 tarihine saat 23:59'a kadar belirtilen adrese e-posta olarak iletmeleri istenilmiştir. Buna göre elden başvuru da yapılabilecek. Adayların başvurularında referans no kısmının belirtmeleri istenildi.

Adaylar 2020 yılının sona kadar görevlendirilecekler. Buna göre Projenin bitmesi ile istihdam süreleri sona erecek. Grafik tasarımcı kadrosundaki alımlarda başvuru şartları;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların Grafik tasarım, iletişim tasarım güzel sanatlar bölümlerinden mezun olmaları,

Farklı yabancı dillerinden İngilizce, Arapça, Türkçe dillerinde tasarım yapabilen,

Görsel kimlik uygulamalarına hakim olmak ve ileti derecede tasarım çizgisine sahip, portfolyo sunabilecek.

Daha önce uluslar arası ya da ulusal düzeydeki projelerde görev almış olmaları

Tasarım süreçlerinde ekip çalışmasına yatkın bu konuda daha önce tecrübe sahibi olmak,

Adobe Programlarından Indesng, Illustrator ve Photoshop programlarını iyi derecede kullanabilmek ve bu programlar hakkında bilgisi yüksek olması gerekmektedir.

Farklı materyaller üzerden uygulama yapabilecek.

Tasarım trendlerini yakından takip ederek yeni gelişmelere açık olan, kendi sektörünü yakından takip eden,

Avrupa Birliği ve Dünya Bankası iletişim ve görünürlük esasları hakkında tecrübe ve bilgi sahibi olmak,

Kamu kurumlarında proje yürütme konusunda deneyim sahibi olmak

Seyahat etmesinde herhangi bir engel olamayan, esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen üretmeye istekli olan,

Toplumsal farkındalığı arttırılmaya yönelik iletişim görevlerinde bulunmuş ve kendi alanında 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir.

İlan detaylarına erişmek için http://bit.ly/2UCmF9B adresini yeni tarayıcıdan açarak son başvruu tarihinden önce başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim