Türkiye'nin personel istihdamında en önemli kurumlardan bir tanesi olan İŞKUR'un milli istihdam projesi kapsamındaki ilanlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) kamu kurumları ile özel sektörde açıkladığı işçi memur ve personel alım ilanları hızla artış göstermektedir.  18 Ağustos tarihi itibari ile 43 Bin 331 kişilik açık iş sayılı bulunuyor. İŞKUR 2019 yılında 896 bin 826 kişi işe yerleştirdi. 0 yılda 7,5 milyon kişinin istihdamı sağlandı. İŞKUR'un işbaşı eğitim programları, girişimcilik programı, sosyal çalışma programı, kamu memur alımı, kurum duşu işçi alımı ilanları, mesleki eğitim kursları, toplum yararına programları, kamu ilanları ile memur alımı özel sektör personel ilanları açıklanıyor.

KAMU KURUMLARINA AÇIKLANAN MEMUR ALIMLARI;

Malatya Turgut Özal Üniversitesine temizlik görevlisi kadrosunda 44 kişi, güvenlik görevlisi kadrosunda 2 kişi, sıhhi tesisatçı kadrosunda 1 kişi, bilgisayar mühendisi kadrosunda 1 kişi, radyo ve televizyon bakım ve onarımcısı kadrosunda 1 kişi, Kültür ve Turizm Müdürlüğüne engelli kadrosunda 5 büro işçisi alımı yapılacak. Et ve üt Kurumuna soğutma sistemleri teknisyeni kadrosunda 2 kişilik daimi personel alımı, büro işçisi kadrosunda Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 farklı ilan ile 5 kişilik alım, Alaşehir Belediyesi 1 kişilik kamyon şoförü alımı gerçekleştirecek. Tüm bu alımlara erişmek için tıklayın

ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI İŞ İLANLARI;

Başvuru şartlarda 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, gerekli olan iş tecrübesi şartlarını taşımaları, eğitim düzeyinde en az okur yazar, ilköğretim lise, önlisans ve lisans mezunu olmaları, büro memuru kadrolarında office programları hakkında bilgi sahibi olmaları, güvenlik görevlisi kadrolarında güvenlik sertifikasına sahip olmaları, teknik kadrolarda istenilen sertifikalara ve iş tecrübesi şartlarını taşımaları gerekli olacak.