İŞKUR Personel alımı ilanları yayımlandı. Proje kapsamında yapılacak personel alımı için detaylar belli oldu.

İŞKUR resmi Duyuru adresi üzerimde 20 Eylül 2021 tarihi ile yayımlanan duyuru ile Proje kapsamında olmak üzere Danışman Personel alımı yapılacak. Bu kapsamda, 
Geçici Koruma Altındaki Suriyeli Sığınmacılar ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Kapsamında Uygulama Desteğine Yönelik Bireysel Danışmanlık Hizmetleri Alımı yapılacak.

KONTENJAN DAĞILIMI:

İŞKUR proje kapsamında olmak üzere 1 İletişim Danışmanı ve 1 Gaziantep Satın Alma ve Sözleşme Yönetim Danışmanı alımı yapılacak.

PROJE DETAYLARI:

“Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Dünya Bankası iş birliğinde uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir.

Projenin amacı; Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin ve Türk Vatandaşlarının istihdam edilebilirliğini seçilen pilot illerde artırmaktır.

İŞKUR, Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan proje kapsamında, görev ve sorumlulukları bulunan ilgili Daire Başkanlıkları ve pilot İl Müdürlüklerinde proje süresi boyunca görev almak üzere uygun bireysel danışman adaylarını başvuruya davet etmektedir.

Talep edilen bireysel danışmanlıklara ilişkin iş tanımlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşılmaktadır.

BAŞVURULAR:

İlgili Danışman alımı ilanı için başvuruar ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 5 Ekim 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular e-posta yoluyla veya elden ulaştırılması gerekmektedir.

Duyuru Detayları: https://www.iskur.gov.tr/duyurular/isdep-proje-uygulama-destegi-icin-bireysel-danismanlik-hizmetleri-alimi/

Editör: TE Bilisim