Hafta Sonu ilanları yayımlandı. Az Önce Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 54 Şehirde olmak üzere 195 açık iş ilanı ile 3500 personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu Hafta Sonu personel alımı ilanlarına göre en az İlkokul mezunu işçi alımı ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

İŞKUR Kurum dışı ilanları devamlı olarak yayımlanmaya devam ediyor ve 3  - 4 Eylül 2022 Hafta sonu için gelmiş olan ilanlar ile en az 3500 kişilik kontenjan ile personel alımı yapılacak.

Personel Alımı Yapılacak 54 Şehir Belli Oldu!

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ve personel alımı ilanlarına göre 54 farklı şehirde personel alımı yapılacak. Buna göre alımlar, " Aydın, İstanbul, İzmir, Erzurum, Manisa, Şırnak, Yozgat, Kırşehir, Bursa, Ankara, Kırklareli, Kayseri,  Edirne,Mersin , Isparta, Tekirdağ, Adıyaman, Konya , Sakarya , Afyonkarahisar, Çorum , Çanakkale , Trabzon, Siirt , Karaman, Kırıkkale, Zonguldak, Tokat , Antalya, Burdur, Eskişehir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla , Hakkari, Artvin , Denizli, Kocaeli, Hatay , Ordu, Gaziantep, Bilecik, Kastamonu, Adana, Sivas, Batman, Kars, Kahramanmaraş , Malatya, Giresun, Adana , Yalova, Karabük, Uşak " şehirlerinde gerçekleştirilecektir.

3500 Personel Alımı 54 Şehir İlan Listesi Nedir?

İŞKUR ile Bakanlıklar, Kamu kurumları, Belediye şirketleri ve diğer kurumlara 3500 üzeri personel alımı gerçekleştirilecektir. Aşağıda ilanlara ulaşabilirsiniz.

KPSS Şartı Aranacak Mı?

Söz konusu yayımlanmış olan ilanlar için ağırlıklı olarak İlkokul mezunlarından alım yapılacağından adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak, Ağırlıklı olarak İşçi alımı ve Temizlik Görevlisi alımı kadrolarımda gerçekleştirilecektir.

Ancak Büro Memuru ve Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir.

Başvuru Şartları Olcak?

İŞKUR ile gelmiş olan Kurum Dışı ilanlarına başvuru yapabilmek için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak Meslek'te tecrübe sahibi veya Meslek bilgisi sahibi olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Kurum Dışı İlanlara Başvuru Nasıl Yapılacak?

İŞKUR ile gelmiş olan ilanlar için başvurular sadece Kurum ve Belediyelerin belirttiği şekimde başvuru yapılacak. Buna göre adayların öncelikle Özgeçmiş oluşturmaları ve kurumun belirttiği tarihlerde ve şekilde başvuru yapmanız gereklidir. 

KURUM DIŞI İLANLARA BAŞVURU EKRANI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim