Türkiye iş kurumu İŞKUR aracılığı ile verilen ilanlar kapsamında kamu kurumları toplamda 72 işçi alımı yapacak olup, özel sektöre ise 50 bin işçi personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru işlemleri nereden yapılacak ve ilan hakkında gerekli bilgi ve detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte işkur ilanları hakkında bilgiler...

Özel sektör için işçi alımları ise; beden işçisi, büro memuru, bahçıvan, bekçi, aşçı, aşçı yardımcısı, kurye, kamyon şoförü, şoför yük taşıma ve daha saymadığımız bir çok kadro için işçi alımları özel sektöre yapılacaktır.

Kamu kurumları ise toplamda 76 işçi alımı sağlayacak olup, Kıyı emniyeti genel müdürlüğü, Rize il tarım ve orman müdürlüğü, devlet su işleri, Sivas il tarım ve orman müdürlüğü, Artvin il tarım ve orman müdürlüğü, et ve süt kurumu müdürlüğü Sakarya et kombinesi, Didim belediyesi başkanlığı, Geyikli belediye başkanlığı, Kahramanmaraş su ve kanalizasyın idaresi, Kıyı emniyeti genel müdürlüğü alım yapacaktır.

Ayrıca kurumlar gemici, harita teknikeri, gemi yağcısı, büro memuru,  Elektronik Ve Haberleşme Mühendisi, Uzakyol Birinci Zabiti, Diğer Mühendisler, Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri), Ziraat Teknisyeni, beden işçisi, Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü gibi kadrolar için alımlar sağlanacaktır.

Özel sektör ilanları için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

Kamu kurumu ilanları için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giderek "iş yeri türünü" kamu seçerek "ara" butonuna basınız.

İŞKUR İLANLARINA ULAŞMAK VE İLANLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİYİ BURADAN ALABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim