Ülkemizde son zamanlarda birçok kişinin ilgi gösterdiği popüler meslek alanlarından biri de çocuk gelişimidir. Bu noktada hem kurumsal hem de bireysel iş ilanları verilmekte olup İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda da en az lise mezunu olmak şartı ile çeşitli alım ilanları yayınlanmaktadır. Çocuk bakımı, çocuk gelişimi ve benzeri alanlarda yayınlanan kasım ayı iş ilanları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı Alımı

İlgili alımlarda adaylardan ilgili deneyime sahip olan kız meslek lisesinden ya da ön lisans mezunu (ilgili bölümlerden) çocuk bakıcısı alımı yapılmaktadır. Bu meslek kapsamında toplamda 263 kişi alınacaktır.

262 kişilik alım ilanlarına ulaşmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2362

Çocuk Bakım Elemanı (Özel Eğitim Gerektiren Bireyler)

Toplamda 11 açık ilanın bulunduğu bu meslek grubunda adaylardan “Kartal Bölgesindeki Özel Eğitim Okullarında Servis Hostesliği Yapacak ve Aynı Zamanda Özel Eğitim Gereken Öğrencilerin Tuvalet Ve Teneffüs İhtiyaçlarını Karşılayabilecek Bayan Personel Alınacaktır” ilanına uygun şartları sağlamaları istenmektedir. İlgili ilana ulaşmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005237751&isyeriTuru=Özel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005237751&isyeriTuru=Özel

Çocuk Gelişimcisi/Çocuk Gelişim Uzmanı(Çocuk Evleri/Rehberlik Merkezi/ Gençlik Merkezi)

Çocuk evlerinde, gençlik merkezlerinde ve daha farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 30’dan fazla çocuk gelişim personeli ve uzmanı alınacak olup ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresinden arama yaparak ulaşmak ve online başvuru yapmak oldukça kolaydır.

Editör: TE Bilisim