İŞKUR Kurum Dışı ilanları güncellendi. Pazar günü itibari ile ve geçtiğimiz hafta itibari ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Kamuya 93 farklı iş ilanı ile Binlerce Personel Alımı yapılacak. Bu yönde alımlar farklı kadrolarda ve niteliklerde gerçekleştirilecek olup KPSS siz Personel Alımı olacaktır.

HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar ile,

Kazı İşçisi, Arkeolog, temizlik Görevlisi, Operatör, Şoför, Muhasebeci, Satın alma personeli, İnşaat Mühendisi, Farklı alanlarda bilişim personeli, Garson, Mutfak Elemanı, Kamyon Şoförü, Veteriner Hekim, Büro Memuru, Arşivci, Çöpçü, Özel Güvenlik Görevlisi, Asfalt İşçisi, Sıhhi tesisatçı, Cankurtaran, Hizmetli, Hamal, Teknik İşler Personeli, Elektrik Teknisyeni, Bahçe Bakım Elemanı, Acil Tıp Teknisyeni ,Harita Mühendisi, Klima ve İklimlendirme Ustası, Büro personeli, kaynakçı, beden işçisi, Muhasebeci, Sosyal ve Yardım inceleme görevlisi, Mühendis, İdari Büro Personeli, Eğitmen, Mali İşler Müdürü, Döküman Kontrol Sorumlusu kadrolarında memur alımı yapılacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan 93 farklı ilan ile Belediyeler, Kamu kurumları, Bakanlık ve diğer kuruluşlar alım yapacak. İşte ilanlar:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kamuya Personel alımları için, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak alanda meslek bilgisine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR ŞAHSEN!

İlgili kurumlar ve belediyelere başvurular sadece şahsen yapılacak. İstenen belgeler ve Özgeçmiş ile birlikte ilgili birime son başvuru tarihine kadar başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İLANLAR BURADA