Kamuya ve özel sektör işletmelerine İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi personel alımları yapılıyor. İlanlara başvurular alınmaya başladı. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan temizlik görevlisi personel alımlarında, Türkiye geneli ilanlar bulunmaktadır. Bu ilanlara ilan şartlarını taşıyan adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. Başvuru süreci boyunca adayların değerlendirmeleri gerçekleştirilmektedir. 

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN ŞARTLAR

Bu alımlara başvuru yapacak adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, görevini yapmaya engel rahatsızlığı bulunmaması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, dış görünüşüne dikkat etmesi, en az okuryazar durumda olması, kamu görevinden disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış olması gibi şartlarını taşımaları istenmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPAMAZ?

Yukarıda başvuru şartları belirtilen temizlik görevlisi personel alımlarına, belirtilen şartları taşımayan adayların yapmış olduğu başvurular değerlendirilmeyecektir. Buna ek olarak emekli aylığı alan, bir işyerinde sigortalı ve maaşlı personel olarak çalışan kişiler başvuru yapamayacaklardır.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

Yukarıda aktarılan şartları, başvuru aşamalarını barındıran adaylar; başvurularını İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden iş ve meslek danışmanlarına müracaat ederek yapabilirler. Adaylar dilerlerse online olarak da İŞKUR açık iş ilanları sayfasından başvurularını yapabileceklerdir. Başvuru yapabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir. Temizlik görevlisi personel alımlarına ulaşmak için meslek ile arama alanına meslek adının yazılması yeterli olacaktır.

TÜM İLANLAR CEBİNİZE GELSİN

İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirin, tüm ilanlar anında cep telefonunuza bildirim olarak gelsin.

İOS> TIKLA
ANDROİD> TIKLA