Türkiye İş Kurumu üzerinde her hafta ve günlük olarak yeni ilanlar yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlara göre, 38 farklı şehirde bulunan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları, Belediyeler ve Alt kuruluşları, Kazı Başkanlıkları ve bunlar gibi bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşları alım gerçekleştiriyor.

İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız inceleme ve araştırma sonucunda sizlere yayımlanan 38 şehir için alımlar hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. Haberimizde alım yapılacak illere, başvuru şartlarına ve başvuru bilgilerine ulaşabileceksiniz. İşte Detaylar..

38 ŞEHİRDE MEMUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

İşkur üzerinde yayımlanan ilanlara göre 38 farklı şehirde bulunan belediyeler ve kamu kurumları alım yapacak. Alım yapılacak şehirler ise, Aydın, Çankırı, Muğla, Çanakkale, Aydın, Muğla, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Çorum, Ankara, Karaman, Hatay, Burdur, Afyonkarahisar, Tekirdağ, Malatya, Yalova, Antalya, Erzurum, Bursa, Mersin, Gümüşhane, Bartın, Kayseri, Niğde, Tokat, Kars, Manisa, Saumsun, Adana, Konya, Diyarbakır, Denizli, Balıkesir, Sivas, Ordu ve Adana illerinde işçi, personel ve memur alımları yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Kurum Dışı personel, işçi ve memur alımları için adayların belirtilen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu bağlamda adaylardan,

  • Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 
  • Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • En az Okuryaza, İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak,
  • Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmak

29 TEMMUZ - 02 AĞUSTOS 2019 İLANLARI:

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

Söz konusu ilanlar Türkiye İŞ Kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını yukardaki görsellerde belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını şahsen istenen belgeler ile ilgili kamu kurumlarına başvuru yapmanız gerekmektedir. Söz konusu memur alımı, personel alımı ve işçi alımı ilanlarına ulaşmak için İŞKUR Kurum dışı ilanlarını https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim