Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verilen ilanlar neticesinde birçok özel firma işçi alımı yapacağını ilan etti. Alımlar çok farklı kadrolar için gerçekleştirilecek olup, toplam alım sayısı da oldukça yüksek. Hangi kadrolara alımların yapılacağı ve işçi alımı ilanlarına iş başvurusu nereden yapılır gibi bilgiler haberimizde yer almaktadır... İşte ayrıntılar...

İŞÇİ ALIMI YAPILACAK KADROLARDAN BAZILARI

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden alım yapılacak kadrolardan bazıları ise şöyledir; kamyon şoförü, şoför yük taşıma, özel sektöre bekçi, beden işçisi, kurye, bahçıvan, aşçı ve aşçı yardımcısı gibi kadrolara özel sektörden alımlar sağlanacaktır. Alınacak kadrolara nereden ulaşılır?

ALIM YAPILAN KADROLARA NEREDEN ULAŞILIR?

İş ilanları Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verildiği için haberimizin devamında yer alan İŞKUR adresine giderek "meslek" kısmına kadro bilgisini örneğin "beden işçisi" yazdıktan sonra "ara" butonuna basmanız sizi ilgili alım yapan özel firmaları gösterecektir.

ALINACAK KADROLARA NASIL İŞ BAŞVURUSU SAĞLANACAK?

İlgili kadrolara iş başvurusu sağlamak isteyen adayların aşağıda verilen Türkiye iş kurumu adresine gitmesi üye girişi sağlaması ve hangi kadro için arama yapacak ise "meslek" kısmına istediği kadrosunun ismini yazarak "ara" butonuna basması ilanları listeleyecektir. İş başvurusu için ilan detaylarına girerek "başvur" butonunu kullanarak gerçekleştirilecektir.

İlan aramak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim