Zor zamanları yaşadığımız şu günlerde en çok talep gören mesleklerin başında sağlık personeli kadroları geliyor. Şu zamanlarda zorlu günler için en çok ihtiyaç duyulan meslek grubu olan sağlık personelleri için açık personel ihtiyacını karşılamak üzere birçok özel sektör hastane ve sağlık kurumu personel alım ilanlarına çıkmış olmakla birlikte İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda ise farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 87 sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı. İlgili alımlarda farklı il ve ilçelerde, kurumlarda istihdam edilecek olan adayların başvuru yapabileceği kadrolar ve alıma ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda toplamda 87 sağlık personeli alımı yapılacak olup adayların istihdam edileceği kadrolar ve sayıları şu şekildedir:

Hasta Refakatçisi1, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı19, Diğer Hemşireler1, Diğer Sağlık Personeli (İşyeri Hemşiresi)5, Ebe-Hemşire3, Hemşire31, Yoğun Bakım Hemşiresi1, Hekim-Pratisyen3, Acil Tıp Teknisyeni3, İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri3, Ebe11, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri/Radyoloji Teknikeri2, Tıbbi Kayıt Elemanı2, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri1, Tıbbi Laboratuvar Teknisyeni/ Laboratuvar Teknisyeni1 kişi olarak alınacaktır.

İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ise en az öğrenim şartını sağlaması, ilgili sertifika ya da belgeye sahip olması, vardiyalı çalışma durumu bulunan, ilgili il ya da ilçede ikamet ediyor olma, ilana göre değişmekle birlikte tecrübeli olma, en az yaş aralığında olma gibi birtakım özel şartları sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımında adaylarhttps://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx linki üzerinden ilgili kadro ilanlara online olarak başvuru yapabilmektedir. Adayların başvuru yapmaları için İŞKUR’a kayıt olmaları gerekmektedir.