Türkiye İş Kurumu -İŞKUR- kamu ve özel sektörde muhasebeci personeli alımı yapacak.

İşletmelerin finansal kaynaklar ile varlıklarının artış ya da azalışları ile var olan muhasebe alanı her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Muhasebe alanında on binlerce personel istihdam ediliyor. Üniversitelerde fakülteler her yıl on binlerce mezun vermeye devam ediyor. Muhasebeci alanında iş bulmak isteyen adaylara ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının işveren-işçi arasındaki köprü devam ediyor. Bu anlamda yeni personel alım ilanları açıklandığını ifade etmek gerekiyor. Buna göre İŞKUR üzerinden muhasebe meslek elemanı, uzman, yönetici, müdür, kadrolarında yeni ilan detayları şu şekilde olacak.

MUHASEBECİ ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Ön Muhasebeci olarak 768 kişi alınacak. Muhasebeci 176, Muhasebe Meslek Elemanı 127, Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı 40, Muhasebe Yardımcı Elemanı 18, Muhasebe Uzmanı 16, Muhasebe Yetkilisi 6, Muhasebe ve Finans Yönetimi Uzmanı/Yöneticisi 4, Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi 3, Muhasebe Müdürü 3, Muhasebe Şefi 2, Muhasebe ve Finansman Müdürü 2, Diğer Muhasebeciler 1, Otel Muhasebe Görevlisi kadrosunda ise 1 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Muhasebeci alımlarında başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru önceliği sağlamak ve mülakatlarda başarı elde etmek için, gerekli olan başvuru detayları şu şekilde olacak. Muhasebeci personel alımı ilanları Türkiye genelinde olacak. İş tecrübesi olmayan adaylar da başvuru yapabilirler. Herhangi bir iş tecrübesine sahip adaylar öncelik sağlayabilirler. Diğer yandan Muhasebe paket programları kullanmayı bilenler bir çok ilanda belirtilmektedir. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak gerekmektedir. Başvurular İŞKUR eşube portalı üzerinden açıklanmaktadır. Tüm bu ilanlara yine portal üzerinden erişilebilecektir.

İŞİN OLSA