İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kapsamında yeni İŞKUR Personel Alımları ilanları geldi. Fakrlı Belediyeler ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine personel alımı yapacaklar. Bu yönde İŞKUR İş İlanları nı sizlerle paylaşacağız.Bu kapsamda 3 farklı belediye ve 1 SYDV en az ilkokul mezunu personel alacak. İşte o ilanlar ve detayları.

ALIM YAPACAK BELEDİYE VE SYDV:

Aydın Bozdoğan SYDV 20.04.2020

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş. 25.04.2020

Bursa Osmangazi Beld. Pers. A.Ş. 24.04.2020

Eskişehir Sivrihisar Beld. Dnş. San. Tic. A.Ş. 20.04.2020

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Belediyeler ve SYDV'ler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere Büro İşçisi, Çöp Personeli, Beden İşçisi ve Temizlik Görevlisi alanlarında personel alımı yapacaklarını bildirdiler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEKLER?

3 Farklı belediye ve 1 SYDV bünyesine alım yapacak olup adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Haklarını Kullanma ehliyedine sahip olmak, 20 ile 55 yaşları arasında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az İlköğretim Mezunu Olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK!

İlgili belediyelere ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına personel alımı ilanları için başvurular Şahsen ilgili birimlere yapılacak. Başvurular yukarıdaki kurumların yan kısımlarında yazan tarihe kadar yapılacak olup ilanların detaylarını www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden inceleyebilecekler.