İŞKUR yeni personel alımı ilanları yayımlaya devam ediyor. Bugün yayımlanan ilana göre İstanbul'da bulunan Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yardımcı Destek Zabıta Personeli alımı yapacağını ilan etti. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. İşte ilanın detayları.

İLANIN DETAYLARI:

Beyoğlu Belediyesi bünyesinde görev veren Beyoğlu Dönüşüm Konut İmat Plan Turizm Personel Sanayi A.Ş. büyesindeki eksikliği gidermek için Belediye binasında çalışacak ve 15 kişilik boş kadro ile Daimi olarak çalışacak Yardımcı Destek Zabıta Personeli alımı yapılacağı bildirildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili Zabıta personeli alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az lise mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Emekliliğe hak kazanmış olmamaları gereklidir.

Ayrıca Bakanlar Kurumunca 09 Nisan 2018 tarihinde kararlaştırılan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile bunlara üyesi olduğu Mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişikin Usul ve esasların 4. maddesşnde yer verilen genel şartları taşıyor olmak.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK!

İlgili ilan için Beyoğlu Dönüşüm başvuruları şahsen almayacak. Bunun yerine kurum tarafından belirtilmiş olan İ[email protected] mail adresi üzerinden CV gönderek yapılacaktır. Bunun dışında yapılacan herhagi başvuru kabul edilmeyecek. Adaylar başvurularını en geç 1 Şubat 2020 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

TAKİP PERSONELİ VE TAŞIMA PERSONELİ'DE ALINACAK!

Söz konusu olan Beyoğlu Dönüşüm yayımladığı ilanda Zabıta personeli dışında, Destek Porter Taşıma Personeli pozisyonunda 2 kişi ve Onay Takip Personeli pozisyonunda personel alımı yapacağını bildirdi. İlgili pozisyonlar için'de başvuru şartları aynıdır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI >>>> media.iskur.gov.tr/35903/istanbul-beyoglu-donusum-konut-imar-plan-tur-per-san-tic-a-s-01-02-2020.pdf  ( KOPYALA VE YAPIŞTIR)

Editör: TE Bilisim