İŞKUR personel alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Ankara'da hizmet vermekte olan Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere binlerce personel alımı yapacak. Bu kapsamda Ankara Personel alımı ilanı binlerce adaya iş kapısı olacak ve adaylardan herhangi bir özel nitelik istenmiyor.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Ankara da hizmet vermekte olan ANFA toplamda 2 bin 990 kişilik boşluk ile geçici olarak çalışacak peyzaj işçisi alımı yapacağını bildirdi. Başvuru sayısı en az 5 bin olarak beklenen ilan için başvuru süreci geçtiğimiz hafta başladı ve hala devam ediyor. 

MEZUNİYET ŞARTI YOK!

Ankara Anfa Altınpark İşletmeleri Peyzaj işçisi alımı yapacak olup ilgili ilanda herhangi bir mezuniyet şartı belirtilmemiştir. Adaylar başvuru yapabilmesi için okur yazar olmaları yeterlidir. Bu bağlamda başvuru sayısı oldukça yüksek bekleniyor.

KPSS ŞARTI'DA YOK!

Alımlar İŞKUR'da alınmış olan eğitim belgesi ile yapılacak olup adaylara herhangi bir Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı belirtilmemiştir. KPSS'ye katılmış veya katılmamış olan herkes bu ilana başvuru yaabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri ilgil, 2990 personel alım ilanı için adaylardan aşağıdaki şartlar talep edielcektir.

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Ankara'da İkamet ediyor olmak,

- Askerliğin yapmış olmak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

- Bahçıvan Belgesi, Park Bakım Eğitimi Katılım Belgesi sahibi olmak,

Şartları aranacaktır. Tüm bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Türkiye İş Kurumu üzerinde Kurum dışı ilanlar kısmında 09 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre 2990 kişilik personel alımı ilanına başvuru süreci başlamıştır. Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar istenen eğiti belgesi ile birlikte ve T.C nüfusu ile birlikte Altınpark Mahallesi Şehir Ömer Halisdemir Bulvarı no: 142/6 Altındağ/ ANKARA adresine şahsen yapılmış olması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim