Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayımladı duyuruya göre bünyesine 175 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını ilan etmişti. Alımlar Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi alımları pozisyonunda yapılacaktı. Adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile 14 Ekim 2019 tarihi ile 18 Ekim 2019 tarihleri arasında alındı. Başvuru şartlarını taşıyan adayları Kura Çekimine tabi tuttular. 

Kura Çekimi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından farklı şehirlerde kur açekimi işlemleri yapıldı. Söz konusu kura çekimi başvuruların bitmesi ile birlikte bakanlığın duyurusu ile birkilte de 06 kasım 2019 tarihinde yapıldı.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ( ÇSB ) tarafından kura çekimi tamamlanmasının arıdndan adaylar kura çekimi için araşyışlarına başladılar. Bazı ÇSB il Müdürlükleri tarafından yapılan duyuruya göre kura sonuçları 11 Kasım 2019 tarihinde açıklanacğaı belirtilmişti. Adaylar büyük heyecanla kura sonuçlarını bekliyorlar. izmir Çevre ve Şehircilik bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yapılan duyuru şöyleydi.

İzmir ÇSB "Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı isim listeleri arasından açık iş sayısının dört katı kadar asil ve dört katı kadar yedek olmak üzere 9 (Dokuz) adet Sürekli İşçi (Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi) alımı için belirlenen takvim çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzce Noter huzurunda Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 06.11.2019 Çarşamba Günü saat 10.00'da kura çekimi yapılmış olup, Kura çekimi sonucunda belirlenen asil ve yedek adaylara ait bilgiler; Müdürlüğümüz https://izmir.csb.gov.tr internet adresinde 11.11.2019 tarihine kadar yayınlanacaktır" şeklindeydi.

Ayrıca diğer İl Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamalrda bu yöndeydi. Ancak herhangi bir açıklama yapılmadı.

ADAYLAR SONUÇLARI BEKLİYOR!

Başvuru yapan binlerce aday Türkiye geneli kura sonuçlarını bekliyor. İşin Olsa ekibi olarak her gün yeni mesajlar ve yorumlar alıyoruz. Adaylar sonuçların açıklanmasını büyük heyecanla bekliyorlar ve ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından da bu yönde resmi bir açıklama bekleyen binlerce aday beklemekten yorulduklarını ifade ediyorlar.

KURA SONUÇLARINI TAKİP ETME:

İşin Olsa ekibi oalrak bu konu hakkında takiplerimiz sürdürüyoruz ve yapılacak herhangi bir duyuruda siz adaylarımızı bilgilendireceğiz. Ayrıca İnstagram hesabımızo lan ve başvuru yapmış adayların toplandığı Kadın Erkek platformumuza sizde BURAYA TIKLAYARAK katılabilir ve takip edebilirsiniz.

Sonuçlar İl Müdülükleri tarafından açıklanacak ve tüm İl Müdürlüğü açıkladığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi internet adresinde bu yönde resmi bir açıklama yapacaktır.

Editör: TE Bilisim