Temizlik görevlisi kadrosuna yapılan personel alımlarında toplamda Türkiye geneli 900’ ün üzerinde alım söz konusudur. Bu alımlara yapılacak başvurularda; adayların belirli şartları taşımaları istenmektedir. Bu şartlar temel başvuru şartları olarak karşımıza çıkmaktadır. Bazı ilanlarda ek nitelikler de istenebilmektedir. Yürütülen personel alımlarında adayların taşıması gereken ortak özellikler; kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olmak, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, dış görünüşüne dikkat etmek, mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, daha önce kamudaki bir görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak, görevini yapmasına engel rahatsızlığı bulunmamak şeklinde özetlenebilmektedir.

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

Türkiye geneli 50’ den fazla şehirde temizlik görevlisi personel alım ilanı bulunmaktadır. Bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Yürütülen alımlara yönelik başvuru şekillerine aşağıdaki bilgilendirmelerden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra, üye girişi yapmalıdır. Üye girişi yapan adaylar, meslek ile arama bölümüne temizlik yazıp, temizlik görevlisi seçeneğine tıklamalıdır. Ardından şehir bölümüne, ikamet ettikleri şehri seçmelidirler. Aşağıda yer alan arama butonuna tıklayarak tüm ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim