Türkiye genelinde bulunan Belediye Başkanlıklarına çok sayıda personel alımları yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR'un kamu kurumu dışı işçi alım ilanlarına göre eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu adaylar arasında her hangi bir iş tecrübesine sahip olmayan adayların da başvuru yapabilecekleri çok sayıda ilan açıklandı. Buna göre Belediye Başkanlıklarına yapılacak işçi ve personel alımları hangi belediyelere personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALIMI YAPACAK BELEDİYELER;

Türkiye geneli belediye ilanlarında 8 farklı ilan açıklandı. Bu ilanlara başvurular ne zaman sona erecek belli oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi 22.10.2019, Erzurum Uzundere Belediyesi 22.10.2019, Yalova Termal Belediyesi 20.10.2019, Bursa Osmangazi Belediyesi 25.10.2019, Aydın Koçarlı Belediyesi 22.10.2019, Muğla Büyükşehir Belediyesi 24.10.2019, Rize Güneysu Belediyesi 24.10.2019, Tekirdağ Çorlu Belediyesi son başvuru tarihi ise 22.10.2019 olarak açıklandı.

Muğla Belediyesine farklı statülerde ve kadrolarda toplamda 95 personel alımı gerçekleşecek. Bu alımlarda başvurular 21 Ekim tarihinden itibaren yapılabilecek ve her ilan için başvuru tarihi farklı olacak. Muğla il merkezi ve ilçelerinde Bodrum, Fethiye, Marmaris, Menteş, Ula, Milas ve diğer ilçelerde alımlar bulunuyor. Tüm bu ilanlara ulaşmak için tıklayın.

Erzurum Uzundere Belediye Başkanlığına bilişim personeli alınacak. Adaylar daimi statüde istihdam edilecekler. T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından gün almış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Uzundere ilçesinde ikamet ediyor olmak gerekli olacak.

Yalova Termal ilçesinde 4 daimi personel alınacak. Adaylar en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacak. 20-31 yaş aralığında olmak gerekli olacak.

Bursa ili Osmangazi İlçesinde 10 kişilik işçi alımı yapılacak. Adayların herhangi bir iş tecrübesine sahip olmaları gerekli olmayacak. Diğer tüm ilanlara erişmek için  http://bit.ly/2oMsPXm adresi üzerinden erişim imkanı bulunmaktadır.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim