Ağustos ayında kamu kurumları tarafından personel alımlarına ilişkin ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda 6 SYDV tarafından verilen yeni ilanlarda farklı kadrolarda olmak üzere personel alımları yapılacağı açıklanmış olup ilgili alımlara ilişkin detaylar, başvuru şartları ve kurumlar hakkında bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Foça SYDV

Kurum tarafından 3 temizlik görevlisi alımı yapılacak olup bu noktada adayların sağlaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, okur yazar olmak, İzmir Foça ilçesinde ikamet ediyor olmak, işin niteliği gereği ila kadın olmak, 45 yaş altı olmak ve adli sicil kaydı olmamak başvuru şartları yer almaktadır.

Babadağ SYDV

Kurum 1 yardımcı hizmet görevlisi alımı yapacaktır. Adayların bu pozisyon için sağlaması gereken başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak, çalışmaya engel herhangi bir durumu olmamak, başvuru tarihi itibari ile 1 yıldır ilçede ikamet ediyor olmak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak, 18 yaş ile 35 yaş arasında olmak, en az lisans mezunu olmak şartları yer almaktadır.

Halfeti SYDV

SYDV tarafından 1 geçici personel alımı yapılacaktır. Adaylardan istenen nitelikler ise T.C. vatandaşı olmak, en az 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, en az lise mezunu olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak şartları bulunmaktadır.

Cihanbeyli SYDV

SYDV, bünyesinde istihdam etmek üzere 2 hasta yaşlı bakım elemanı alacak olup adayların genel başvuru şartlarına ek olarak en az okur yazar olması, bir sağlık sorunu olmaması, vakfın ilçe merkezinde en az bir yıldır ikamet ediyor olması, ev hizmetleri aile ve tüketici bilimleri sertifikasına sahip olmak, daha önce meslekte tecrübesi bulunması gibi şartlar vardır.

Ardanuç SYDV

Kurum 5 temizlik görevlisi ve 2 şoför alımı yapacaktır. Genel başvuru şartlarının yanı sıra temizlik görevlisi için kadın olmak, şoförlük için erkek olmak, en az 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak, erkekler için askerlik görevini yapmış olmak, şoförlük için en az B sınıfı ehliyete sahip, yaşlı bakım ve eş değer sertifikaya sahip olmak şartları aranmaktadır.

Altınyayla SYDV

3 temizlik görevlisi alımı yapacak olan kurum 18 ile 45 yaş arası olmak, en az ilkokul mezunu olmak, erkek adaylar için B sınıfı ehliyete sahip olmak ve genel şartları sağlamak başvuru şartları aranmaktadır.

Detaylı bilgi için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim