Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresinde yer alan açık iş ilanları sayfasından yeni memur alımı ilanları duyuruldu. Türkiye' nin farklı noktalarındaki bu iş ilanlarıyla alakalı bilgilendirmelere haberimizde yer vermeye çalışacağız. Yapılacak bu alımlarda adayların taşıması gereken başvuru ortak koşullarına ve başvuru süreçlerine dair detaylara değineceğiz. İŞKUR üzerinden yayımlanan danışma memuru alımlarında 40 kişilik kadro bulunmaktadır. Bu alımlara başvuracak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. İlgili ilanlara başvurularda, özel sektör işletmelerine yönelik alımlar söz konusu olduğundan KPSS şartı aranmamaktadır. 

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

Yayımlanan bu ilanlarda çok sayıda şehre yönelik alımlar yapılmaktadır. Bu noktada İstanbul, Antalya, Tekirdağ, Sakarya, Bursa ve Kahramanmaraş illerine alımların olacağını söylemek mümkündür. Danışma memuru kadrosuna başvuru yapacak adayların, firmalar tarafından belirtilen şartları barındırmaları gerekmektedir. Her işletme farklı şartlar ve ek nitelikler isteyebilmektedir. Bu noktada ilan detaylarına ilgili bağlantı adreslerinden göz atması önem arz etmektedir.

BAŞVURU KOŞULLARI VE BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık problemleri bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmaları, daha önceki görevinden disiplinsizlik nedeniyle uzaklaştırılmamış olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması gibi temel şartlar aranmaktadır. İlgili ilanlarla alakalı daha fazla bilgilendirmelere İŞKUR açık iş ilanları sayfasındaki meslek ile arama bölümünden danışma memuru yazılarak ulaşılabilmektedir. Üye girişi yaparak ilanları görüntüleyebilir, başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim