İŞKUR yeni personel alımları geldi. 31 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre türkiye İş Kurumu aracılığı ile farklı belediyeler ve Polis Moral Eğitim merkezi bünyesine personel alımı yapacak. İlgili ilanlar için başvuru süreci başlamış olup adaylar en geç 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

31 TEMMUZ 2019 İŞ İLANLARI:

KAYIHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 2 Mezar Kazma İşçisi

KARACABEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 4 Beden İşçisi ( Genel )

ANKARA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU): 2 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), 2 Garson (Servis Elemanı),  1 terzi, 2 Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası), 1 Elektrikçi (Genel) , 3 Aşçı Yardımcısı, 3 Temizlik Görevlisi ve 1 Kuru Temizlemeci  olmak üzere 15 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  1. Türk vatandaşı olmak
  2. 18 -35 yaş aralığında olmak
  3. Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bi sağlık sorunu olmamak,
  4. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,
  5. Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak,
  6. Alım yapılacak pozisyon için ilgili eğitim bilgisine sahip olmak,
  7. En az İlköğretim mezunu olmak,
  8. Görevini devamlı yapmasına engel bir durum olmamak,
  9. Alım yapılacak ilde ikamet eiyor olmak,
  10. İstihdam edilecek sözleşmeli personelin ücret ve diğer hakları tesis gelirlerinden karşılanacak olup, asgari ücret ödenecektir,

BAŞVURU SÜRECİ:

31 Temmuz 2019 tarihi itibari ile İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre başvurular 31 Temmuz 2019 tarihind başlamış olup adaylar en geç 5 gün içerisinde yani 05 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını İŞKUR resmi internet adresi üzeirnden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim