Türkiye İş Kurumu her gün olduğu gibi 25 Temmuz 2019 tarihli Kamu İlanlarını yayımladı. Bu bağlamda yayımlanan ilanlara göre 2 farklı bölgede bulunan Belediye Başkanlığı bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapacaklar. Alımlar 4 farklı pozisyonda yapılacak ve en az okuryazar olmak yeterli.

25 TEMMUZ İŞKUR İLANLARI:

İŞKUR aracılığı ile bugün yayımlanan ilanlara göre, Abana Belediye Başkanlığı 3 Beden İşçisi ( Genel) alacak. Araç Belediye Başkanlığı ise, 1 Büro İşçisi, 1 İnşaat Ustası, 1 Greyder Operatörü ve 1 Kamyonet Şoförü olmak üzere toplamda 7 kamu personeli alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Abana Belediyesi için en az okuryazar ve Araç belediyesi için en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak pozisyonlar için ilgili özel nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmeketdir. Başvurular bugün başlamış olup en geç 29 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvuru için ilgili sayfayı açtıktan sonra İşyeri Türü kısmını Kamu olarak seçip Ara butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirler.

ÖZELE 44 BİN 500 MEMUR, PERSONEL VE İŞÇİ ALINIYOR!

İŞKUR üzerinde kamu ilanları dışında özel alanda da ilanlar bulunuyor. Özel kapsamında yayımlanmış olan ilanlara göre 44 bin 500 kişilik kadro ile memur alımı, personel alımı ve işçi alımı yapacak. Adaylar bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için iŞKUR a kayıt yapmaları gereklidir. İŞKUR Kayıt nasıl yapılır hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Belli Başlı Alım Yapılacak Pozisyonlar?

İŞKUR özel alanda yayımlanan ilanlara göre, Aşçı, beden işçisi, Büro Memuru, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, teknisyen ve Tekniker alanlarında, Garson, Güvenlik Görevlisi, Kasiyer, Konfeksiyon İşçisi, Makineci, Müşteri temsilcisi, Ön Muhasebeci, Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı, Sekreter, Şoför, Temizlik Görevlisi gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacak.

Başvurular yine İŞKUR üzerinden yapılacak olup ilgili meslek ilanlarına https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim