Türkiye İş Kurumu üzerinde farklı alanlarda personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Her geçen gün yenileri yayımlanan ilanlar için yüzlerce personel alımı yapılmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Paketleme alanında personel alımı ilanlarını aktaracağız.

HANGİ ALANLARDA PAKETLEMECİ ALINACAK?

13 Farklı alanda alım yapılacak paketleme işçisi ile aşağıdaki alanlarda ve sayıda paketlemeci alınacak. Bu kapsamda toplam alınacak personel sayısı 690 olarak belirtilmiştir.

  1. Et paketleme işçisi - 27
  2. Konfeksiyon Ürünlerini Katlama/Paketleme İşçisi - 84
  3. Kumaş Paketleme İşçisi - 6
  4. Kuruyemiş Paketleme İşçisi - 8
  5. Maden Paketleme İşçisi (Kalsit) - 1
  6. Makarna Paketleme İşçisi - 8
  7. Mobilya Paketleme İşçisi - 9
  8. Paketleme işçisi - 483
  9. Paketleme İşçisi (Gıda) - 43
  10. Paketleme Makinesi Operatörü (Makarna) - 5
  11. Unlu Mamüller Paketleme İşçisi - 10
  12. Yem Dolum ve Paketleme Makinesi Operatörü - 6
  13. Yumurta Paketleme İşçisi - 5

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Paketleme işçisi pozisyonu için başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bu kapsamda adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sorumluluk sahibi olmak, Disiplinli olmak, Verilen işi zamanında teslim edebilmek, İşini titizlik ile teslim etmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış beya askerlik ile ilgisi olmamak, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek olmak, Ayakta çalışabilecek olmak, İşini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şatlar aranıyor.

SOSYAL OLANAKLAR NEDİR?

Paketleme işi ile işe giren kişilere bir çok sosyal olacak sağlanıyor. Firmaya göre farklılık gösteren çeşitli olanaklar var. Buna göre, SGK+ YEMEK+ SERVİS, gibi olanaklar sağlanmaktadır.

EVDE ÇALIŞABİLİRSİNİZ!

Yukarıdaki alanlarda Pakeleme işçisi alınacak olup bazı alanlar için evde iş yapabilirsiniz. Örneğin Kuruyemiş paketleme veya Konfeksiyon ürünlerini paketleme de firmadan rica etmeniz durumunda veya firmanın isteği üzerine evde paketleme işlemi yapabilirsiniz. 

Bildiğiniz üzere COVİD-19 salgını üzerine bir çok kişi evde iş imkanı istiyor. Paketleme işlemleri sizin için bu yönde büyük fırsat olabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvurular İnternet ortamında alınıyor. Adayların https://esube.iskur.gov.tr/ adresine giriş yaparak üyelik bilgileri ile sisteme giriş yaptıktan sonra MESLEK kısmına ilgili pozisyonu yazarak ARA butonuna tıkladıktan sonra ilgili ilanlara ulaşabilecekler.

Editör: TE Bilisim