Türkiye bilindiği üzere uzun yıllardır beri hayalini kurduğu yerli otomobiline kavuşuyor. Elektrikli ve şık tasarımlı olarak sunulan, tüm dünyanın ilgi odağı olan TOGG için yeni yatırımlar başlıyor. Bilindiği üzere TOGG, Bursa ili Gemlik ilçesinde bulunan askeri arazinin içerisine kurulacak. Buna göre fabrikanın inşaatı Yapı Merkez firmasına verildi. Yapı Merkez TOGG otomobil fabrikasının inşaatını tamamlayacak ve ilk çalışmalar başlıyor.

Ocak Ayında Başlıyor

Ocak 2021 tarihinde Yapı Merkez firması TOGG fabrikası için yatırımlara hızlı bir şekilde başlıyor. Yapı Merkezi sahibi tarafından yapılan açıklama da pik dönemlerinde aynı anda 1500, ortalama da ise en az 900 kişinin çalışacağı, süreç boyunca 5 binden fazla kişiye istihdam olanağının verileceği belirtildi.

TOGG fabrikasının inşaat sorumluluğu Yapı Merkez firmasına verildi. Buna göre Yapı Merkez firması hem kendi işçileri hemde yeni alacağı işçiler dahilinde toplan 5 bin kişinin fabrika inşaasında çalışacağı müjdesini verdi. Eğer Yapı Merkezi firmasına müracaat etmek istiyorsanız https://yapimerkezi.com.tr/Kariyer/Is-Basvurulari linkini takip edebilirsiniz. Eğer TOGG firmasında istihdam etmek istiyorsanız https://www.togg.com.tr/content/bize-katil linkini takip ederek yönergeler aracılığı ile müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim