Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden kamu ilanlarına başvurular online olarak yapılabiliyor. 5 Eylül ile 6 Eylül ile tarihleri arasında başvurusu devam eden kamu kurumu ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki link üzerinden detaylara erişebilirler.

7 Eylül 2020 tarihinde başvuru sona erecek olan işçi alımı ilanları şu şekilde olacak. Eskişehir Üniversitesi Beden işçisi alımı kadrosunda 5 kişi istihdam yapacak. En az ortaöğretim mezunu olmak gerekli olacak. T.C. vatandaşlı olmak 18 yaşını tamamlamış olmak eski hükümler ile terörle mücadele kapsamında malul sayılabilecek olana adaylar gerekli belgeler ile durumlarını belgelendirmeleri istenilmektedir. Sosyal güvenlik kurumundan malullük yaşlılık ve emeklilik aylığı almak gerekmektedir. İlan numarası: 00005659589

HAYVAN BAKICISI İLE TEMİZLİK GÖREVLİSİ;

Malatya Turgut Özal Üniversitesine hayvan bakıcısı alımı için ilkokul mezunu olmak ev 20 ile 50 yaş aralığında olmak gerekmektedir. Sürü yönetimi elemanı sertifikasına sahip olarak hijyen belgesine sahip olmak ve ikamet şartlarında Hekimhan'da ikamet etmek gerekmektedir. Başvuru yapılan kadronun 4 katı kadar aday mülakat sınavına katılacaktır.

Temizlik kadrosundaki alımlardan 4 kişilik istihdamda; bitki zararları ile mücadele belgesi sahibi olmak gerekmektedir. 1 kişilik alımda ise H tipi ehliyet sahibi olmak gerekmektedir. Diğer yandan Malatya ili Doğanşehir ilçesinde ikamet etmek gereli olacaktır. Bu alımda engelli raporuna sahip olmak gerekli olan şartlar arasındadır. İlan numarası: 00005664310 ve 00005664315 olarak açıklandı.