Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde 146 işçi personel alımı gerçekleştirilecek. Çalışma Bakanlığı İşkur üzerinden başları başlayan, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik işçisi, hasta bakım ve temizlik görevlisi kadrolarında bay bayan personel alımı gerçekleştirilecek. Tokat İŞKUR tarafından Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesinde istihdam edilecek olan 4857 İş Kanunu kapsamında personeller işe alınacaktır. Başvurularını ilan açıklandığı günden itibaren şahsen ya da iskur.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Genel başvuru şartlarında; 2527 sayılı kanun saklı kalmak kaydıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ilan edilen işgücünde belirtilen branşlardaki belgelere sahip olmak, Milli Güvenlik Kurulunda Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunan yapı oluşum ya da gruplar ya da terör örgütlerinin üyeliği mensubiyeti iltisak yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engeli olmamak, askerlikle ilişiği olmamak vardiya çalışma esaslarına uyumlu olabilmek, üniversitenin gerek iş birimlerinde gerek dış birimlerinde çalışmaya engel olarak herhangi bir sağlık yönünden sakıncası olmaması gerekmektedir. Adaylara çalışmaya başladıkları günden itibaren 2 ay süreyle deneme süresi uygulanacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik yâ da yaşlılık malullük aylığı almıyor olmak. Başvurularda ikametgah şartı aranacaktır. Bu bağlamda Tokat il geneli ikametgah sahibi olanların başvuru yapmalı istenmektedir.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI;

Yaş şartında 18 yaşını doldurmuş olmak 30 yaşından gün almamış olmak, 5188 sayılı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, ruhen ya da fiziken adayının görevini yapmaya engel sağlık sorununun olmaması, iç ve dış mekanlarda çalışmaya engel bir sağlık sorununun olmaması, fiziki şartlarda erkeklerde 170 santim kadın adaylar da 160 santimden kısa boylu olmamak, boy ile kilo endeksi 10 ile 15 aralığında olması gerekmektedir.

Temizlik görevlisi özel başvuru şartları şunlardır. Adayların 18 ile 30 yaş arasında olmaları gerekmektedir görev yapmasına engel herhangi bir Ruhen ya da fiziken bir sağlık engelinin olmaması istenmektedir.

Hasta ve yaşlı bakım elemanı aranan özel şartlar şunlardır. Adayların ortaöğretim kurumları hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanından engelli bakımı yaşlı bakımı hasta bakımı gibi ya da sağlık hizmetleri bölümlerinden, Ebe yardımcılığı hemşire yardımcılığı sağlık bakım teknisyenliği gibi bölümlerden mezun olmak gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş 30 yaşından gün almamış gerekmektedir. Sağlık şartları taşımak gerekmektedir.

Başvuru tarihi ne zaman? Adaylar başvurularını 3 Haziran 2020 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek. Son gün olan 8 Haziran 2020 tarihinde Türkiye İŞKUR resmi internet sitesinden ya da Tokat İŞKUR Müdürlüğü'nden şahsen başvuru yapabileceklerdir. Adayların 11 Haziran 2020 tarihinde saat 10:00 da üniversitenin kongre ve Kültür Merkezi'nde bir noter kurası gerçekleştirilecektir. Kuralar noter huzuru gerçekleştirilecek olup alınacak aday sayısı kadar asil ve o kadar da yedek kişi belirlenecektir.

Editör: TE Bilisim