Devlet Personel Başkanlığı tarafından 17 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 1 kişilik boş kadro ile Eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan daimi işçi alımı gerçekleştirecek. 

Buna göre Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olan 1 Elektrik Teknisyeni alacak. İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafında duyurulmuş olup başvuru işlemleri ve alım işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. İlgili ilan için başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 31 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular, İş Kurumu İl Şube Müdürlükleri veya Hizmet merkezleri veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Ayrıca ilgili bölümler Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünün ilanında duyurulacaktır.

Editör: TE Bilisim