Türkiye Vagon Sanayii 12 Temmuz 2017 tarihinde alım duyurusu yapmıştı. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılmış olup, adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Türkiye Vagon Sanayii duyurusuna göre bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılama üzere sürekli olarak alım duyurusu yaptı. Farklı niteliklerde alımı yapılak olan 40 işçi personel başvurularını ilan yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. 

Türkiye Vagon Sanayii bünyesine, Ortaöğretim kurulularının ilgili bölümlerinden mezun olmak şartı ile 29 Sürekli işçi ve Önlisans (MYO) ilgili bölümlerinden mezun olmak şartı ile 11 Sürekli işçi olmak üzere toplamda 40 işçi personel alımı yapacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Adayların yerleşiminde Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumu geçerli olacaktır.

Başvurular ilanın yayınladığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde en yakın İş Kurumu İl Şube Müdürlükleri veya Hizmet Merkezleri ya da www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvurusu onaylanan adaylar, Türkiye Vagon Sanayii tarafından yapılacak olan sözlü sınava katılacaklardır. Başvuru yapıp nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince sözlü sınava tabi tutulacaktır.İlgili bölümler Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün ilanında duyurulacaktır.

Editör: TE Bilisim