Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 16 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre TÜVASAŞ bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için işçi alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Türkiye Vagon Sanayii İşçi statüsünde 26 kişilik boş kadro ile sürekli işçi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

TÜVASAŞ başvuru şartları henüz duyurulmadı. Ancak aranması muhtemel niteliklerşöyledir, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

NE ZAMAN BAŞVURU YAPILACAK?

Söz konusu ilan DPB'de yayımlandı ve verilen bilgiye göre ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanacak ve adaylara başvuru için 5 günlük süre verilecektir. Başvurular İŞKUR aracılığı ile elektronik ortamda veya Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün ilanında duyurulacaktır. İlan İŞKUR üzerinde yayımlandıktan sonra ve başvuru süreci başladığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

Editör: TE Bilisim