Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 96 İşçi Alacak
Türkiye Kömür İşletmeleri işçi alımı gerçekleştiriyor. Türkiye Kömür İşletmeleri bünyesinin işçi ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 96 işçi alınacaktır. Sizde Türkiye Kömür İşletmeleri iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Türkiye Kömür İşletmeleri 22 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin işçi ihtiyacını karşılamak adına çeşitli pozisyon ve çeşitli niteliklerde işçi alımı gerçekleştirecek. ALınacak olan işçilerden herhangi bir sınav şartı ve KPSS şartı aranmıyacak olup sadece aranan niteliklere uygun adaylar kadroya alınacaktır. Toplamda 96 işçi alan Türkiye Kömür İşletmeleri kurumunun yayınladığı kadro sayısı ve şartları şöyledir. 
KADROLAR:
 - 16 adet Ağır Kamyon Şoförü,
 - 7 adet Buldozer Operatörü,
 - 5 adet Ekskavatör Operatörü,
 - 16 adet Elektrik Ustası,
 - 3 Greyder Operatörü,
 - 7 adet Kaynakçı Usta,
 - 2 adet Lastik Tamir Ustası,
 - 2 adet Yükleyici Operatörü,
 - 26 Adet Tamir Bakım Ustası,
 - 3 adet oto Elektrik Ustası,
 - 5 adet Tesviye ustası,
 - 2 adet Torna Ustası,
 - 1 adet Teknik Ressam , olmak üzere toplamda 96 adet işçi alınacaktır.
Yayınlanan ilan Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinin açık iş ilanlarında 22 Aralık 2015 tarihinde ilan edilecek ve İlanda 10 gün kalacaktır. Yani Son Başvurular en geç 31 Aralık 2015 tarihine kadar gerçekleştirilmelidir.
İlanda belirtlen şartları taşıyan adaylar başvurularını Türkiye Kömür İşletmeleri wep sitesinden yapacaklardır.
Ayrıca ilanın tam metninie ulaşarak kadrolar hakkında ve aranan nitelikler hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. İlanın Tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim