Türkiye İstatistik Kurumuna daimi süreli istihdam edilmek üzere 57 personel alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yeni açıklanan ilanda 4857 sayılı iş kanuna göre İŞKUR aracılığı yapılacak olan sürekli işçi alımlarına başvurular şahsen yada işkur e-şube aracılığı ile yapılabilecek.

Adaylar Ankara ilinde istihdam edilecek ve meslek unvanlarına göre hangi kadroda ne kadar alım yapılacağı belli oldu. Buna göre 33 kişi Temizlik Görevlisi kadrosunda, 7 kişi Bulaşıkçı kadrosunda, 7 kişi ise Servis Elemanı (Garson) kadrosunda alım yapılacak. Diğer kadrolarda 5 kişi aşçı kadrosunda, 1 kişi Soğuk Mutfak Aşçısı kadrosunda, 1 kişi Tatlı Ustası kadrosunda, 3 aşçı yardımcısı kadrosunda görev yapacak. Toplamda alım yapılacak sürekli işçi sayısı 57 olarak açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/genel.png

BAŞVURU DETAYLARI;

Adaylar ilanda belirtilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek. İşkur üzerinden açıklanacak olan ilanlara başvuruların ardından nihai listede yer alan adaylar 7 Ocak ile 11 Ocak 2019 tarihleri arasında Çankaya Ankara adresinde bulunan Türkiye İstatistik Kurumuna istenilen belgeleri teslim etmeleri istenilecek.

Belge teslimi yapan adaylar için 18 Ocak tarihinde saat 10:00'da Türkiye İstatistik Kurumunda kura töreni yapılacak. Kura noter huzurunda yapılacak. Kura töreninde yer alacak adayların listesi ve kura tarihi sonuçları TÜİK resmi internet sitesinden açıklanacak. Mülakat sınavları ise daha sonra www.tuik.gov.tr adresinden adaylara duyurulacak.

İlan detayları için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA