Türkiye İş Kurumu kamu kurum ve kuruluşları ve özel firmalarla yaptığı anlaşmalara devam etmekte ve personel alım ilanları yayımlayarak işsizliği önüne geçmeye çalışmaktadır. İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan bildiri ile toplam 439 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan işçiler nerede çalışacak? Hangi pozisyonlarda çalışacak?

Hangi Firma İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Kurumu 439 işçi alımı yapılacağını duyurdu. Bu işçiler hangi firmada çalışacak? Yayımlanan bildiriye göre personeller Ankara Anket Anonim Şirketinde istihdam edecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile duyurulan bildiride Ankara Anket Anonim Şirketinin 439 işçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? İşte alınacak olan pozisyonlar

Teknik personel,
Şoför,
Hostes,
Ritim hocası,
Anmatör,
Temizlik görevlisi,
Tercüman ve fotoğrafçı.

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonların tamamına Türkiye İş Kurumu tarafından personel alınacak ve alınacak olan personeller Ankara Anket Anonim Şirketinde çalışacak.

Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye İş Kurumu ile görüşme yapması gerekmekte olup ilanın bildirisini görmek isteyen adayların www.iskur.gov.tr adresi üzerinde bulunan kurum dışı ilanlar sayfasını incelemesi gerekmektedir. Bu sayfa aracılığı ile adaylar yayımlanan kurum dışı ilanları görebilir. Detaylı bilgi için aşağıda ki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

http://www.iskur.gov.tr/default/kurumdisikamuiscialimi.aspx