İŞKUR üzerinden yayımlanan beden işçisi personal ilanlarına göre farklı kurumlarda çalışabilecek toplamda 16 Bin 800 beden işçisi alımı yapılacaığı ve çalışacak kişilerinde de uzun süreli çalışma imkanı verileceği belirtildi. 

POZİSYON İLANLARI ve DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel ilanı için açık pozisyon şu şekilde belirlendi; Beden İşçisi (15971), İnşaatta çalışacak Beden İşçisi (719), Taşıma ve yükleme işlerinden sorumlu Beden İşçisi (66), Temizlik işlerinden sorumlu Beden İşçisi (569) kişi olmak üzere toplamda 16 bin 800 beden işçisi alımı yapılacağı açıklandı. İstedikleri pozisyonlara başvuru yapabilecek olan adayların başvuru şartlarının iyi okumaları gerektiğini olası bir şartları yerine getirmeme durumunda başburunun geçersiz sayılacağı açıklandı.

POZİSYON için BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR tarafından yayımlanan beden işçisi alımı için adaylardan istenilen şartlar şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, bünyesinde herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması, vardiyalı veya tam gün çalışma sistemine ayak uydurabilmesi, ekip uyumuna katılması ve adli sicili kaydının temiz olması adaylardan istenilen şartlardandır. Belirtilen durumlardan bir taneside başvuru şartlarını karşılayamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Başvurular İŞKUR sistemi üzerinden, giriş bilgilerinizi girerek arama motoruna istediğini pozisyonu yazarak çıkan pozisyona başvuru yapabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim