Türkiye Belediyeler Birliği İşçi Alımı 2015

Türkiye Belediyeler Birliği işçi alımı yapıyor. Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere 4 adet Yazılım Mühendisi ve 2 adet Destek Personeli olmak üzere toplamda 6 adet işçi personel alımı yapacaktır. Sizde Türkiye Belediyeler Birliğinde bu kadrolarda işe başlamak için. alt kısımda verilmiş olan,, genel niteliklere, genel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda unvanları belirtilen pozisyonlara 6 adet sürekli (daimi) işçi alımı yapılacaktır. Grup No Unvan Adet 1 Yazılım Mühendisi 4 2 Destek Personeli 2

A.GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1-) Son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP 3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak, 2-) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, 3-) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

B.ADAYLARDA ARANAN DİĞER ŞARTLAR

1)Yazılım Mühendisi

1-)Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2-)Yabancı dil tercih sebebidir, 3-)Java platformunda en az 2 (iki) yıl uygulama geliştirmiş olmak, 4-)Web teknolojileri (HTML, CSS, Javascript, Ajax, JQuery) konularında uygulama geliştirmiş olmak, 5-)Web tabanlı program geliştirme tecrübesine sahip olmak.

2)Destek Personeli

1-)En az önlisans mezunu olmak, 2-)Yazılım alanında en az 1 yıl iş tecrübesi olmak, 3-)MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek, 4-)Bilgisayar programlarına hakim olmak, 5-)En az bir veri tabanı yönetim sistemi hakkında uzman olmak.

C.ÜCRET

Ücret piyasa şartlarına uygun olacak ve performansa bağlı olarak artırılacaktır. D.BAŞVURU Başvurular, 22/01/2015-02/02/2015 tarihlerinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “ www.iskur.gov.tr ” internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim