Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Adıyamanda sözleşmeli çalışacak işçi alıyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Adıyamanda toplamda alacak. Sözleşmeli çalışacak işçilerden istenilen en önemli şartlardan biriside KPSS den 60 puan almış olmaktır. Başvurular ise 10.11.2014 tarihinde sona erecektir. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde, genel şartlara, özel şartlara, meslek bilgilerine, sınav bilgilerine ve Genel bilgilere ulaşarak başvuruda bulunabilir ve daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

TPAO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Son Başvuru Tarihi : 10 Kasım 2014 Yayınlanma Tarihi : 30 Ekim 2014 BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE; Asil Şartlar: .Erkek Adaylar için askerliğini yapmış tecilli veya muaf olmak.. Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmamak. Ortaklığımız bünyesinde sondaj kuyu tamamlama, üretim, sismik ve diğer işlerde çalıştırılan idari veya teknik personel, işin gereği olarak yurt çapında faaliyet gösterildiğinden dolayı gerektiğinde yurdun her yerinde geçici veya sürekli olarak görevlendirilebilmektedir ve daimi olarak atanabilmektedir.. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

2014 KPSSP93 puanı geçerlidir. Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgileri dikkate alınır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır. Adaylar işyerinin, durumlarına uyan yalnız 1 talebine müracaat edebilirlerSIRALAMA: Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Önceliklilerden ( Türkiye İş Kurumu mevzuatı gereğince yasal olarak öncelikli kapsamına girdiğini belgeleyen ) müracaat eden adaylar içerisinden de öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu ( TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü ) tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Editör: TE Bilisim