Tokat İl Özel İdaresi İşçi alımı için ilan yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Tokat İl Özel İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 45 kişilik boş kadro ile Beden İşçisi kadrosubda Asfalt yama işçisi alınacak. Peki kimler başvuru yapabilecek?

İLAN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Tokat İl Özel İdaresi

Niteliği: Mevsimlik

Açık İş Sayısı: 45

Alım Kadrosu: Asfalt Yama İşçisi

BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre Tokat İl Özel İdaresi Asfalt Yama İşçisi alımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Tokat ilince ikamet ediyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve 25 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından gün almamış olmak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Tokat İl Özel İdaresi işçi alımı başvuruları 21 Haziran 2021 tarihinde başlayacak olup en geç 25 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece İŞ Başvuru Dilekçesi, T.C. kimlik fotokopisi, Sağlık raporu, Adli Sicil Belgesi ve İkametgah belgesi ile gerçekleştirileceklerdir.

İLANIN DETAYLARI: media.iskur.gov.tr/46391/tokat-il-ozel-idaresi-personel-egitim-insaat-ve-turizm-a-s-25-06-2021.pdf

Editör: TE Bilisim