Tarım Bakanlığı Memur Alımı Yapmayacak Mı?

Çok sayıda aday, uzunca zamandır Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine yapılacak olan personel alım müjdesini bekliyor. Onbinlerce aday, memur alımı için ilana çıkılmasını ve çok sayıda gence kamu personeli olarak görev alma imkanının verilmesini istiyor. Twitter üzerinden seslerini duyurmaya çalışan adaylar, Tarım Bakanı' na konuyla alakalı sorular yöneltiyorlardı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sonsöz TV' de katıldığı programda, gündeme yönelik merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Pakdemirli açıklamasında norm kadro çalışmalarının yürütüldüğünden bahsetti. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, ihtiyaç söz konusuysa alımın yapılabileceğini ifade etti. Şuanda bu norm kadro çalışmaları tamamlanmadan ilan durumunun söz konusu olamayacağını söyleyen Bekir Pakdemirli, Orman' da memur alımının gündeme gelebileceğini söyledi.

10 BİN - 20 BİN DAHA OLUR MU?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, iki bakanlığın birleştiğini ve şuanda 150 binden fazla personellerinin olduğunu söyledi. Açıklamasında " Bakın biliyorsunuz iki Bakanlık birleşti. Şuan 152 bin personelimiz var. Bir on bin daha, yirmibin daha olabilir mi? Bakanlığı yeniden yapılandırma çalışmalarımız bitmiş değil. Norm kadro çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca bu konunun, Hazine ve Maliye Bakanlığıyla da ilgili var. Onlarla da görüşüyoruz. Ancak şuan için seçim öncesi böyle bir gündemimiz yok. Seçimden sonra, norm kadro çalışmaları bittiğinde gereğini yapacağız.
Zaten bazı alanlarda ihtiyacımız var gibi görünüyor. Ormanda mesela var. " şeklinde konuştu.

TARIM BAKANLIĞI MEMUR ALIMIYLA ALAKALI YENİ BİR İLAN KONUSU GÜNDEME GELİRSE BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim