Tarım Bakanlığı 10 bin atama sözünü tutacak mı?

Geçtiğimiz aylar itibariyle üzerinden neredeyse 2 yıl kadar süre geçen Tarım Bakanlığı 10 bin 55 atama sözüne yönelik olarak adımların atılması bekleniyor. TBMM gündemine taşınan ve Bakan Pakdemirli' ye soru önergesi olarak iletilen bu konuyla alakalı, Pakdemirli tarafından yanıt verildi. Bakan Bekir Pakdemirli, Hazine ve Maliye Bakanlığı' ndan kadronun talep edildiği bilgisine yer verdi.

Eski Tarım Bakanı da aynı açıklamayı yapmıştı

Tarım Bakanlığı personel memur alımıyla alakalı uzun zaman önce eski bakan Fakıbaba tarafından da aynı açıklamalar yapılmış, bakanlıklardan kadro talep edildiği ifadeleri kullanılmıştı. İki bakan tarafından da atama sözü verilen bu ilanla alakalı henüz net bir adım atılmadı ve adayların çaresiz bekleyişi sürüyor. Gıda mühendisleri, su ürünleri mühendisleri, veterinerler gibi eğitim görmüş genç ve yetenekli memur adaylarının ilanın çıkacağına yönelik umutları tükeniyor. Ciddi miktarlarda personel açığının da söz konusu olduğu Tarım Bakanlığı' nın, memur alımlarıyla alakalı atama sözünü tutması ve adımları atması isteniyor. Adaylar sosyal medya platformlarından seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

İşte o yanıt

TARIM BAKANLIĞI ALIM YAPACAK MI?

Çok sayıda aday tarafından merakla beklenen bu sorunun yanıtı netleştiğinde mobil uygulamalarımız aracılığıyla ilanı ilk siz görüntülemek isterseniz, aşağıdan indirme bağlantılarına erişim sağlayabilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş, yüzbinlerce kişi tarafından aktif olarak kullanılır durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim