Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere 2 farklı statüde işçi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi toplamda 35 kişilik boşluk ile, Engelli ve Eski hükümlü personel alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar.

ENGELLİ BÜRO MEMURU:

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 20 kişilik boş kadro ile kamu statüsünde çalışacak Engelli personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu alım pozisyonu Büro Memuru olarak belirtildi. Bu yönde adaylardan, en az ve en fazla Lisans mezunu olmaları gerektiği de ilanda yer verildi. Ayrıca adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından EKPSS ye girmiş olmaları da şarttır. Bu nitelikleri taşıyan 20 engelli büro memuru alımı yapılacaktır.

BEDEN İŞÇİSİ ALIMI:

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi toplamda 15 kişilik boş kadro Eski hükümlü beden işçisi alınacak. Bu bağlamda adayların en az ve en fazla İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca söz konusu ilana erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu bağlamda adaylara kura çekimi yapılacak ve ilgili kura çekimi 18 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 31 Ağustos 2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu resmi İnternet sitesi üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 07 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Kahramanmaraş İl Müdürlüğünden veya resmi İnternet sitesi olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir. Ayrıca direk başvuru sayfasına ulaşmak isteyen adaylar ise aşağıdaki bağlantıları kullanabilirler.

Bürı memuru Başvuru Ekranı

Beden İşçisi Başvuru Ekranı

Editör: TE Bilisim