Üniversitelerin işçi ve personel alım ilanları Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilan edilen duyuru ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 112 geçici işçi alımı yapılacağı belirtilmişti.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinin Rektörlüğü tarafındna hazırlanan işçi alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Adaylar Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde istihdam etmek üzere başvuru yapmaya devam ediyor.

Kimler Başvuru Yapabilir

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilan da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinin geçici işçi alımı yapacağı belirtilmişti. Buna göre Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 112 işçi alımı yapacak.

Müracaat edecek adayların okur - yazar olması yeterlidir. Yani başvuru yapacak olan adayın her hangi bir mezuniyetinin bulunması şartı yoktur. Alınacak olan adaylar Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde 90 gün boyunca çalışacak.

Başvurular 1 Mart 2017 tarihine kadar devam etmekte olup 3 Mart 2017 tarihinde kura çekilecek ve adı çıkanlar 3 Nisan 2017 tarihi itibari ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi çevresinde bulunan park ve bahçe düzenlemelerinde görev alacaktır. Başvurmak isteyenlerin İŞKUR'a müracaat etmeleri gerekmektedir. Yine İŞKUR'un resmi sitesi olan www.iskur.gov.tr aracılığı ile de adaylar müracaat edebilir.
Editör: TE Bilisim